MULBERRY ZIJDEN SLOPEN

MULBERRY ZIJDEN SLOPEN

In onze slaap draaien en woelen we meer dan we ons beseffen. Ongeacht wat je favoriete slaaphouding is, je drukt de gehele nacht je haar en gezicht in een kussen. Door al deze wrijvingen krijg je kreukels in je gezicht en ontstaan er gespleten haarpunten. Dan praten we nog niet eens over het feit dat je kapsel er uitziet als een zwabber zodra je je eerste ongemakkelijke stappen uit je bed zet.

gespleten haarpunten

Voor al deze ongemakkelijkheden bieden wij een oplossing;

SILQY 100% moerbei zijde kussenslopen

Waarom de oplossing, zijde kussenslopen zijn glad hierdoor glijd je haar over je kussen en met minder wrijving zullen er minder vouwen in je huid ontstaan.
Zijde ventileert uitstekend waardoor het warm is in de winter en koel in de zomer en voelt zo ten alle tijde luxueus aan.

We hebben ons product uitgebreid laten testen op duurzaamheid, vochtregulerende eigenschappen, gladheid etc.

Alles wat je moet weten over de voordelen van zijden kussenslopen;

- Waarom zijde slopen beter zijn?

Onderzoeken wijzen uit dat het beter is voor je huid en je haar om op zijden te slapen. Als je op ander materiaal slaapt, blijkt uit deze onderzoeken, heb je een grotere kans op het krijgen rimpels. Dermatologen zeggen dat het slapen op zijden dit effect op de lange termijn kan verminderen.
In principe geldt hetzelfde voor je haar, minder wrijving door de gladde oppervlakte helpt tegen gespleten haarpunten.


- Welke kwaliteit is het beste?

Thread count is een aanduiding voor grof- of fijnheid van diverse stoffen, zoals katoen. Zoals de aanduiding al doet vermoeden is het de draadtelling per vierkante meter van zowel de lengte (ketting) als de breedte (inslag). Draadtelling bij zijde is van minder belang dan bij katoen maar zijn wel verwant aan elkaar.
De diameter van zijdedraden en lengte kunnen variëren. De kwaliteitsaanduiding van zijden producten is het momme, het stofgewicht. Zo wordt dus de oppervlaktedichtheid gemeten. Dus hoe hoger het gewicht in mommes is hoe dikker de stof. Als voorbeeld zijn sjaals van zijde 12 momme.

Onze zijde kussenslopen zijn 19 momme en mag worden aangeduid als luxe kwaliteit.